dilluns, 23 de novembre del 2015

CONCERT DE SANTA CECÍLIA

     El passat divendres dia 20 de novembre van celebrar el concert de Santa Cecília, una activitat que s'ha convertit en una tradició de la nostra escola i que cada any va a més. Aquest any tots els nens han cantat o interpretat una cançó, posant en pràctica el que aprenen a classe de música. Així, els petits van barrejar cançó i coreografia i altres grups van acompanyar les seves interpretacions amb els instruments que utilitzen a classe (flauta, instruments de percussió) o van atrevir-se a cantar en anglès. A més, alguns nens que practiquen amb algun instrument fora de l'escola van mostrar als altres el que poden fer, agafant així experiència davant el públic i ensenyant a la resta de companys com sonen els seus instruments i que la música està a l'abast de tothom. 
     Ja sabeu que a Les Arenes pensem que els adults hem de servir de model als infants i que som els primers que hem de donar exemple. Per això, un grupet de mestres ens vam atrevir també a tocar ua cançó davant els nens.
   I, per acabar, vam rebre la visita del grup Batukada diabòlica, un grup que ens va IMPRESSIONAR a tots amb els seus ritmes, la seva coordinació, la seva sincronització i la seva actitud positiva. De seguida van captivar-nos a tots i els nens no paraven de demanar que continuessisn tocant. Des d'aquí els volem donar les gràcies en nom de tota l'escola per la seva actuació.
     Tot seguit us mostrem algunes fotos perquè us feu una idea de com va anar.